Recordeu que fa un any us vàrem informar de que els Reis ens van portar una web? Doncs aquesta web celebra el seu primer aniversari i ho fa ben carregada de grans experiències amb totes les sòcies i socis d’Ermessenda i amistats incondicionals que ens han ajudat a que el 2022 hagi estat un any molt i molt productiu en trobades i xerrades, caminades i excursions, campanyes solidàries i reivindicatives, sessions de ioga i de Txi Kung, lectures i emocions, “Encants” i accions mediambientals, … , però sobre tot carregat de noves amistats i tones de companyerisme!!!

Només heu de fer una ullada a tot el que hem anat publicant en el BLOG que ha estat i és com el nostre diari col·lectiu i hi trobareu més de 100 entrades (posts) i més d’un miler de fotos que expliquen tot el que hem fet durant el 2022. I ho hem fet entre totes i tots. Moltes gràcies a tothom per ésser-hi! Anem pel 2023?

I com que qualsevol aniversari és més complet si té regal, per celebrar aquest primer aniversari i per agrair a les persones usuàries de la web, hem decidit regalar un lot d’Ermessenda a les cinc primeres persones que ens comuniquin per whatsApp (Carme – 629.51.77.59) que han llegit aquesta nova entrada. El lot consisteix en una motxilla, un buff i una tassa/mug. Per tant, si heu arribat fins aquí, no badeu i envieu el whatsApp!!!