Aquest matí un grup de 9 “marxos@s” hem pogut fer la primera sessió tècnica de marxa nòrdica de les cinc que ens ofereix la Diputació de Girona mitjançant el seu programa d’activitat física Dipsalut. La dinamitzadora d’aquest programa, en el cas del nostre municipi, és l’Estela Gómez, fisioterapeuta i tècnica en animació d’activitats físiques i esportives.

Aquestes sessions ens aniran molt bé per millorar la nostra marxa quan ens trobem els divendres al matí per fer les nostres sortides setmanals de marxa nòrdica. Seran un molt bon repàs per qui ja marxem sovint i un bon aprenentatge per qui es vol iniciar en aquest disciplina, com ha estat el cas, avui, de la Pilar i de la Rosa.

Hem començat amb uns exercicis d’escalfament, una introducció a les avantatges de la marxa nòrdica envers el senderisme tradicional i una bona demostració de les nocions bàsiques per poder començar a caminar amb els bastons . Hem fet un trosset de la via verda des de l’Oficina de Turisme en direcció a Castell d’Aro, anar i tornar, per arribar de nou al punt de sortida i acabar amb uns exercicis d’estiraments.

Ens ha agradat molt a tothom! La segona sessió la tenim prevista per dimecres vinent, 21 de juny a les 8:30h.