Aquesta tarda ha estat una tarda ben especial! Un grup de dones Ermessenda ens hem trobat a la botiga “La Bel, moda i complements”, al carrer Teulera, 39 de Santa Cristina d’Aro.

La Bel ens ha sorprès amb una bonica i llarga catifa vermella que anava de la porta fins al provador i amb un taulell que semblava d’una selecta pastisseria, amb cava i pastissets espectaculars.

Però només arribar hem anat per feina: hem remenat les peces de roba i complements tan entusiasmades que semblava que feia temps que no entràvem a una botiga de roba. Cadascú ha escollit les més adients al seu estil personal: més desenfadat, més esportiu, més elegant,.., talles més petites, talles més grans,…, hi ha de tot i per a tothom!

Ha estat divertit provar-se roba i que, sense pressa i passant-ho bé, les companyes t’aconsellin què et queda millor: això et fa més jove, aquest color t’afavoreix més, això t'”aprima”,… I la Bel, com no podia ésser d’una altra manera, també ens ha fet saber quines són les darreres tendències: la camisa blanca amb el coll i els punys per fora sota un jersei de coll rodó, aquesta camisa llarga, per davant, dins el pantaló estilitza molt més, aquesta peça combina amb qualsevol tipus de calçat, ara es tornen a portar els mocassins amb plataforma,…

Amb aquesta nova iniciativa, a part de dedicar-nos una estoneta a nosaltres mateixes i a passar-ho bé amb les companyes, Ermessenda vol contribuir a la dinamització del nostre comerç local tantes vegades reivindicat: no cal fer molts quilòmetres i gastar massa diners per trobar el que ens agrada. 

Moltes gràcies, Bel, per la teva exquisida rebuda! Hi tornarem, segur!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/fvkdA91xAkyq5UFD6

Instagram de la Bel >>> https://www.instagram.com/la_bel_71/