Diumenge un grup de 29 persones, entre sòcies, socis i amistats, vàrem fer la sortida d’aquest mes. Aquesta vegada vàrem anar a l’Alt Empordà. Al matí vàrem visitar les Rüines d’Empúries i el bonic i encara força desconegut poble de Sant Martí d’Empúries. Després vàrem anar fins els Aiguamolls de l’Empordà on primer vàrem dinar en l’àrea de pic-nic que hi ha darrera el Xiringuito dels Aiguamolls (on ens vàrem trobar amb la taula gairebé parada) i després vàrem fer una bona passejada pels aiguamolls. Ens va acompanyar en Txema, un guia súper divertit de Terramar, Natura i Cultura, que ens va il·lustrar amb tot luxe de detalls tant de la història de les societats grega i romana que es van assentar a Empúries, com de les diferents espècies animals que vàrem poder veure en els aiguamolls.

El que més vàrem veure van ésser ànecs, cigonyes, flamencs, daines, una gran tortuga de Florida, un coipú (rosegador invasor) i, fins i tot, una llúdriga que en Txema ens va confessar encara no havia aconseguit veure mai en aquell indret.

Vàrem patir molta calor, vàrem fer més de 10 kms, però ens ho vàrem passar molt bé i, a part de conèixer millor una part única del nostre país, vàrem fer cultureta que sempre va bé. Moltes gràcies Txema!

Més fotos de les Ruïnes i de Sant Martí >>> https://photos.app.goo.gl/EkRBifAvCvsqAW8H9

Més fotos dels Aiguamolls >>> https://photos.app.goo.gl/3LX27o5aZwVoo4A2A