Avui un grup de 23 persones hem sortit de Santa Cristina d’Aro en autocar i ens hem enfilat dalt el Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut en el municipi de Sant Feliu de Pallerols a la comarca de la Garrotxa.

Des del santuari hem fet dues excursions: una d’uns 8kms (anada i tornada) per visitar el Bosc de les Roques Encantades i una d’uns 4kms (també anada i tornada) per veure l’Estany del Coll. Ahir va ploure una mica, però avui ha estat un dia ben assolellat.

El Bosc de les Roques Encantades és un lloc força màgic; un bosc misteriós, una fageda espessa i vermellosa que amaga, al final del camí, un conjunt de roques gegants, cobertes de molsa i disposades com si haguessin caigut del cel. És una caminada molt senzilla i majoritàriament planera. Un cop allà, la Candy ens ha regalat una estona de ioga i meditació aprofitant el silenci del lloc, malgrat s’ha vist pertorbat per la cridòria d’un altre grup de visitants.

Hem dinat de fabula en el restaurant “La Salut” del mateix santuari amb una sobretaula ben amenitzada amb els acudits d’en Xavier B. que ens ha fet plorar de tant riure.

Abans de tornar cap a casa, hem fet una parada al poble de Sant Feliu de Pallerols on hem descobert alguns racons prou interessants que han merescut un bon grapat de fotos.

Una jornada molt agradable amb gent maca, com sempre.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/q3QgR2kxFFGaLJ2w8