Aquest matí un grup de 15 persones de la família Ermessenda ens hem trobat al restaurant “La Font Picant” per, des d’allà, pujar amb els cotxes fins el Coll de Can Llac on hem esperat a l’Aleix que ha arribat súper puntual amb 4 ruques, l’Alzina, la Servera, la Murtra i la Tarongina. Ens hem presentat i l’Aleix ha explicat com traginar-les per anar tot caminant fins al Roquetal, el refugi forestal on teníem previst dinar. Situat en una planura rocosa i envoltat de suredes, té vistes cap a les planes de Llagostera i el sol hi toca tota la jornada. Datat del 1797 i restaurat el 2002, manté l’essència de casa forestal, que gràcies a l’activitat bosquetana durant aquests segles es va mantenir viva i dempeus.

I, vanemvà!!! Després de caminar unes dues horetes, hem arribat al Roquetal, l’hem visitat racó a racó, hi hem fet un aperitiu a l’exterior mentre hem descansat prenent el solet i gaudint de les vistes i hem esperat el so de la campaneta que ens ha avisat que el dinar era a taula; una taula súper ben preparada on en Lluís, el cuiner, ajudat per l’Aleix, ens ha servit un dinar exquisit: de primer, una bona escalivada amb anxoves molt ben amanides i, de segon, un arrós negre amb sípia. Tot el dinar regat amb vi blanc i vi rosat de Calonge i acompanyat amb un pa (amb tomàquet) de Castell d’Aro. Hem rematat el dinar amb unes mandarines, una tarta “tatin” boníssima, cafès i infusions.

Després de dinar, quatre fotos més i, també amb els rucs, vanemvà!!!, hem retornat de nou cap els cotxes; primer al Coll de Can Llac i després al restaurant “La Font Picant” on ens hem acomiadat fins la propera!!! Bon cap de setmana a tothom!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/yP3yAZNgbDn4Ucnc8