Semblava que avui no hi hauria ganes de caminar després de la festa de cloenda d’ahir, però mira! sí! A les 9:00h ens hem trobat davant l’Oficina de Turisme un grupet de 5 persones amb ganes de “marxa” (avui ens hi ha acompanyat una estoneta en Joan!). Com ha dit la Queta: “poquetes, però ben avingudes!”. A la Begoña li feia molta gràcia lo del dia 23 de l’any 23 (¿?).

Després d’uns exercicis d’escalfament, ens hem dirigit cap a la Ruta del Balcar. Feia setmanes que la majoria no hi passàvem i ens ho hem trobat tot molt frondós, malgrat la sequera que estem patint. Ha estat una passejada molt agradable i força fresca. Ens hem abraçat al pi monumental carregant-nos d’energia (¿?) i, passant pel corriol que va paral·lel a la pista de terra, hem arribat fins a la finca de Can Lara. Just abans de deixar el corriol, hem trobat un arbre farcit de prunetes de bosc i les hem aprofitat com a petit refrigeri .

Hem tornat pel mateix camí i, oblidant-nos (com sempre!) dels exercicis d’estirament, hem acabat entaulades a la cafeteria “Olympia”, on ens esperava en Joan i on ens hem refrescat i menjat una segona tanda de prunetes. Haurem fet uns 7kms aproximadament.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/AugnMhJxCSYQcQjHA