Aquest matí hem començat amb una breu sessió de fotos davant l’Oficina de Turisme de Santa Cristina d’Aro amb la majoria de persones que participarem a la Oxfam Trailwalker de 10 kms que es celebrarà el diumenge 7 de maig. Aquestes fotos són les que serviran per donar a conèixer que Ermessenda estarà present en aquesta cursa solidària amb dos equips de 10 persones cada equip. Fèiem un goig amb la samarreta d’Ermessenda!!!

Tot seguit, hem agafat els cotxes per anar fins el pàrquing de la Masia Bas de Platja d’Aro. Allà ens esperava en Xavier B. que avui ha estat l’encarregat de guiar-nos per una ruta que ha escollit ell. Hem començat fent-nos fotos amb les vaquetes que hi ha davant la Biblioteca Mercè Rodoreda, hem seguit amb més fotos davant del súper drac i hem enfilat camí amunt fins arribar a l’esplanada on diumenge passat, com cada any, es celebra la festivitat de Sant Marc. Allà hem fet una paradeta per fer un mos i hem decidit apuntar-nos aquesta festivitat a l’agenda del 2024.

Ha estat un matí molt calorós, però sortosament hem passat per algun tram força ombrívol. Tot baixant, hem alternat camins de senderisme amb carrers d’algunes urbanitzacions fins arribar a les ruïnes del Pla de Palol on es poden veure restes d’una vil·la romana que, diuen, va iniciar la seva activitat a l’entorn del segle I a.C. i va subsistir fins al final de la romanització, al segle VI d.C.

Hem acabat baixant fins a Cala Rovira on uns quants han decidit seguir i uns quants ens hem quedat una estoneta a recuperar forces en el “xiringuito” de la platja.

En total hem fet uns 9kms.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/rZuyKrd8JKXiH1yP9