Aquest matí, desafiant el fred, hem fet la primera sortida de l’any. Ens hem retrobat 12 persones al lloc de costum i, aprofitant que avui ens hi ha acompanyat la nostra Presidenta, la Pepa, i que hi eren els afortunats que han guanyat els premis de les graelles per La Marató de TV3, abans de començar a caminar, s’ha fet l’entrega oficial dels premis i, evidentment, les fotos de rigor.

Tot seguit, hem anat caminant amb l’idea de fer només la Ruta del Balcar, una ruta curteta, molt planera i molt coneguda per nosaltres perquè la fem tot sovint. Ens ha semblat una bona opció per començar l’any i “desrovellar-nos”.

Però, com que hem anat força ràpid i encara era molt d’hora, un cop hem arribat a la cruïlla de camins que hi ha davant la finca de Can Lara, hem decidit seguir fins el Menhir de Can Llauradó.

En total, hem fet uns 10kms que no està gens malament per començar! De tornada, la Sylvana s’ha incorporat al grup i hem acabat asseient-nos a la cafeteria Riu d’Or des d’on ens hem acomiadat fins la propera!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/5iCWPNzXmckjMbNE8