Aquest matí hem sigut un grup de 8 persones que hem anat en cotxe fins al Barri de Panedes (abans de Llagostera) per des d’allà anar caminant fins el nostre primer objectiu: la Font de Sant Ampèlit que vàrem “descobrir” poc abans de l’estiu. L’hem trobada sense cap dificultat. Però no podem dir el mateix del nostre segon objectiu: la Torre dels Moros. Hem trobat un munt de rètols que ens indicaven la direcció per arribar-hi: a només 1,2kms; hem caminat creuant importants bassals d’aigua i trepitjant fang: nous rètols de a 1,2kms; hem preguntat a mitja dotzena de persones habituals d’aquella zona: no hem tingut massa èxit; hem seguit caminant: nous rètols de a 1,2kms. Ens hem rendit a l’evidència: avui no podíem arribar a la Torre dels Moros perquè suposadament sempre era a 1,2kms d’allà on estàvem.

Hem tornat cap on teníem els cotxes i hem decidit treure’ns l’espineta de la torre arribant-nos a l’Ermita de Sant Ampèlit, ben allunyada de la font amb el mateix nom. Quatre fotos al crit de “patata” i sant tornem-hi!

Ha estat un matí ben distret. Hem fet uns 8kms, creiem que fent moltes voltes (possiblement al voltant de la Torre dels Moros), hem trobat un bon grapat d’espàrrecs i hem recollit uns quants bolets “apagallums” enormes que la Marga i en Manel ja deuen haver assaborit per dinar i sopar. Bon profit!

Hi tornarem i ara ja sabem on podem trobar la maleïda Torre dels Moros!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/B6M3YX97CVfHPWva7