Després de més de tres mesos sense trobar-nos per la sortida setmanal i malgrat la gran xafogor que estem patint, aquest matí un grupet de 9 persones ens hem animat a sortir (val a dir que moltes no han pogut, perquè ganes en tenien!).

Hem sortit del lloc habitual (davant Restaurant Can Xerta, a prop de l’Oficina de Turisme) i xino-xano hem anat a fer la Ruta del Balcar, visitant l’espígol que vàrem plantar el 8 de març amb motiu del “Dia de la Dona” per retre homenatge al col.lectiu de dones bugaderes que temps enrere van treballar de valent en El Rentador del Ridaura, al inici d’aquesta ruta. Com era d’esperar, malauradament, l’hem trobat completament sec però, per si hi ha un bri d’esperança a que pugui revifar, hi hem tirat bona part de l’aigua dels nostres bidonets.

Hem seguit fins Can Llaurador per anar a veure el Menhir; ens hi hem fet quatre fotos amb el nostre crit de guerra “clíiitoris!!!” i tornem-hi cap el poble, on ens hem parat a descansar i refrescar-nos a la cafeteria Olympia. No ho semblava, però hem fet una mica més de 9kms.

Avui ens hem fixat en tres troballes que ens han cridat l’atenció i mai abans havíem vist: 1) un parell de forats-cau de dimensions considerables, 2) un cofre (tresor?) que ha resultat ésser de la companyia d’aigües i 3) restes del que semblava un senglar dalt d’un arbre, a la pineda de Can Llaurador. Qui no és distreu és per què no vol, no creieu?

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/7Kkpxz4Hh2vvZrYm7