Aquest matí, aprofitant l’estiuet de Sant Martí, un grup d’11 persones hem quedat per fer el tram del Camí de Ronda que va des del port de Sant Feliu de Guíxols fins a la platja de Sant Pol. Al port, abans d’iniciar la caminada, ens ha agradat molt veure arribar una barca de pescadors que venien de l’Escala i estaven desfent les xarxes.

Malgrat hi ha alguns trams força “trenca-cames”, ha estat un encert fer aquesta ruta perquè hem tingut un temps més estiuenc que de tardor (ja sap greu, ja!) que convidava a fer un “banyitu”, tot i que ens ha motivat més l’idea de fer una “ganxo-tapa” a la terrassa del restaurant Barcarola, ben a prop de la platja; només la Carme B. s’hi ha animat i ha sigut l’única que ha pogut gaudir de les dues coses: el “banyitu” i el “ganxo-tapa”!!!.

Hem passat per alguns espais de la ruta dels miradors: el de les triadores, el de les mestresses,…, amb unes vistes espectaculars. Si voleu conèixer més d’aquesta ruta, podeu entrar a la web: https://visitguixols.com/ca/agenda/calendari/article/9302-ruta-dels-miradors.html

Hem tornat per dalt la carretera fins arribar de nou al port.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/tRruZdrjhfyCtWJCA