I avui hem sortit amb els cotxes fins a Llagostera amb dos objectius: fer una caminada fins la Torre dels Moros (que no vàrem trobar en una anterior sortida) i visitar la Granja Mas Borni (Cal Eixerit) que feia temps ens recomanaven la Isa i en Toni .

Érem un grup de 14 persones i avui ens ha guiat en Toni. Hem deixat els cotxes a la granja i hem començat a caminar suposadament en direcció a la Torre dels Moros. Estàvem convençudes de poder arribar -hi, però no!!!, se’ns segueix resistint!!! Quan hem vist que es feia tard, hem reculat i l’hem deixada per una altra ocasió.

Un cop arribades a la granja, en Joan, el seu propietari, ens ha ensenyat el centenar de vaques que hi tenen i ens ha explicat com funciona el procés d’extracció de la llet. Ho fan amb una màquina robot que presenta grans avantatges tant per al ramader com en termes de benestar animal. Es pot dir que les vaques van a munyir-se quan en tenen ganes, sempre i quan sigui dins els intervals de temps que s’ha parametritzat a la màquina. Ha estat súper interessant: si teniu ocasió d’anar-hi, val la pena veure-ho (no us volem fer “spoiler”!).

Després hem aprofitat per comprar llet fresca acabada de munyir i altres productes làctics (recuits, iogurts, formatges, …) que hores d’ara ja hem provat i podem assegurar que estan boníssims.

Segur que hi tornarem a comprar!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/ysFHPhYkH173z3Zi7