Aquest matí un grup de 14 persones, amb una nova incorporació, la Dolors P., hem agafat els cotxes i hem anat fins el començament de la Ruta dels Molins de Llagostera. Es tracta d’una ruta que hem fet moltes vegades i que poques vegades hem pogut completar per manca de temps. Per això avui hem decidit deixar els cotxes una mica més endavant del punt habitual, però, tot i així, encara ens ha faltat temps.

Hem vist el Molí del Xorrec i el pont de pedra que ens trobem pel camí i que no passem mai sense fer el reportatge fotogràfic de costum; hem hagut de creuar uns quants bassals, hem arribat al Molí de Baix de Can Moner on ens hi hem estat una bona estona i on avui hi hem divisat, dins la bassa, una enorme carpa; hem passat també pel graner on sempre hi ha diverses bales de palla molt ben disposades i hem seguit, tot aturant-nos al tancat on pasturaven uns cavalls maquíssims, fins el Molí del Mig de Can Nadal; hem seguit pujant fins arribar al Molí de Més Amunt i encara pujant força més fins al Forn de calç de Banya Croua.

Com ja s’ha fet tard, hem decidit retornar per la pista ampla per on hem hagut de creuar molts més bassals (ara ja pel mig, sense contemplacions!) fins que hem arribat als cotxes i ens hem acomiadat amb el propòsit de tornar-hi més endavant sense pressa i amb l’idea de quedar-nos-s’hi a dinar amb entrepans o carmanyoles.

En prenem nota!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/6ed6jirwWDV3kEX38