Aquest matí, després d’una estona de dubtes degut a la pluja que ha caigut durant la nit anterior (beneïda pluja!), un grup de 7 persones hem decidit finalment quedar per sortir a caminar una estoneta i, des del lloc de trobada habitual davant del restaurant Can Xerta, anar fins el Parc dels Estanys de Platja d’Aro.

Ha estat una sortida ben agradable perquè el cel ha passat de la grisor posterior a la pluja a un cel clar i assolellat. Hem arribat a l’Institut Ridaura i, abans de tombar cap a l’esquerra, hem anat a veure com estava el riu Ridaura des del pont que hi ha allà mateix i ens ha sorprès la quantitat d’ànecs de coll verd (mascles i femelles) que hi hem vist gaudint de l’aigua que corria generosa: feia temps que no hi vèiem tanta aigua i ens ha semblat increïble tenint en compte la poca pluja caiguda.

Ja en el parc, hem pogut divisar diverses espècies d’aus dins l’estany o en els arbres que l’envolten. Una passejada i tornada cap a Santa Cristina d’Aro. En total uns 10,5kms que hem caminat sense cap dificultat i que hem acabat amb la satisfacció d’haver decidit quedar.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/Bfog41ViZv6Bf4rG9