Aquest matí hem fet una sortida ben diferent. Per segona vegada (la primera va ésser fa uns dos anys), hem seguit la Ruta Matemàgica que es va dissenyar sota un encàrrec de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro. Per qui encara no la conegui, consisteix en una ruta per 8 racons interessants del nucli antic del municipi, com ara l’antiga estació de tren, el Museu de la Màgia o l’església paleocristiana, on s’han de resoldre 8 enigmes que combinen la màgia i les matemàtiques.

Hem sigut un grup de 10 persones de les quals 3 ja l’havien fet però no recordaven gaire com eren aquests 8 enigmes i ha costat una mica la seva resolució. Finalment, a “tranques i barranques”, ho hem aconseguit.

Hem aprofitat per apropar-nos al carrer on durant gairebé 18 mesos hi ha hagut un post/pal de la llum clavat ben bé al mig de la via i que ha impedit fins fa pocs dies la normal circulació del veïnatge de la part de dalt de l’Avinguda de l’Església. Hem celebrat la seva recent retirada delectant-nos amb uns bombons de xocolata que, “casualment”, portava la Carme a la motxilla.

Acabada la ruta (hem fet gairebé uns 5kms), hem anat a la terrassa de la Cafeteria Olympia per fer un petit refrigeri i, després de tanta súper matemàtica, no hem sabut quadrar el tiquet de les consumicions i l’hem hagut de repassar 3 o 4 vegades (molt fort!!!). Pot-ser caldrà fer més sovint aquesta ruta.

Per cert, avui ha vingut una nova companya que ja s’ha fet sòcia d’Ermessenda! Molt benvinguda Pilar G.!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/ytyrtTHCfyBxcYWg6