Aquest matí, al lloc i a l’hora de costum, ens hem trobat 16 persones per sortir a caminar, la majoria amb la samarreta i el buff d’Ermessenda, i hem decidit fer-ho pels entorns del poble per intentar fer-nos visibles com a grup reivindicatiu a favor de la igualtat, com un acte commemoratiu més del Dia Internacional de les Dones (8 de març).

Amb l’idea d’allargar una mica més la caminada, ens hem liat “una mica” pels carrers de la part baixa de l’urbanització “Les Teules” i hem fet més asfalt i pujadeta del previst. Finalment, hem arribat a la part posterior de l’església i hem continuat fins arribar al carrer Teulera; hem creuat tot el poble i ens hem dirigit fins el supermercat Esclat i a les 12:00h ens hem concentrat de nou al punt de sortida on s’hi han incorporat algunes companyes més per poder escoltar el petit manifest que ha llegit la nostra Presidenta, Pepa León.

Hem estat molt atent@s a la lectura que s’ha centrat en reivindicar el recolzament dels homes en la lluita per la igualtat. Ha estat una lectura molt interessant i productiva perquè ha provocat la caiguda d’una lleugera pluja, però també l’esbandida (un cop acabada la lectura) de les persones assistents.

Seguirem caminant i fent camí per la igualtat. Propera trobada: la 7a Caminada per la Igualtat, dissabte 9 de març, que organitzen conjuntament els tres municipis de Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/wfLsPex3ct87cALN6