Les membres de la Junta Directiva d’Ermessenda estem molt i molt satisfetes de com va anar la subhasta solidària per Ucraïna que es va celebrar ahir al matí dins l’Auditori Espai Ridaura. Malgrat que l’assistència va ésser molt més baixa del previst i desitjat, la participació de les gairebé 50 persones va ésser molt entusiasta. La subhasta es va inaugurar amb la salutació i agraïment de Lourdes Fuentes, l’Alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, i es va desenvolupar en un to molt distès i divertit amb la complicitat de tothom.

Però el més satisfactori de tot plegat és que hem aconseguit una recaptació de 1.130€ que anirà íntegrament a ajudes per Ucraïna. Un cop en tinguem el destí concret en farem difusió a través de les nostres xarxes.

I com que encara ens han quedat molts objectes per vendre, hem decidit aprofitar el mercat que es celebra a Santa Cristina d’Aro els dissabtes al matí per intentar fer una recaptació addicional. Si no surt cap imprevist, ens trobareu fent “mercadillo” el dissabte 18 de juny. Ja us informarem oportunament.

Agraïm molt sincerament la implicació i col·laboració de les persones que van aportar material per subhastar i vendre, les que van ajudar a muntar-ho tot, les que van participar a la subhasta i a les que van comprar a les paradetes. Sabem que tothom ho ha fet de tot cor i creiem que l’esforç ha valgut la pena.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/UiP33m8oAqMbrpMK7