Avui, alarmats per les fortes pluges d’ahir i les previsions de grans ventades, encara no eren les 7 del matí, hem decidit per majoria anul.lar la sortida; ens tocava fer el 13è tram del Camí de Ronda de la Costa Brava: de l’Estartit fins a Cala Montgó.

Però com que, com sempre, ja teníem reservada taula al restaurant “Can Dalfó” de l’Estartit i, fins i tot, com sempre també, escollit el menú, hem decidit aprofitar-ho. Algun@s han seguit dins el llit i altres ja hem començat el dia. En qualsevol cas, hem quedat a les 12:00h al lloc de costum i un grup de 11 persones (gens malament!), en comptes de fer el 13è tram, hem anat en cotxes fins el que serà el punt de sortida del tram quan el fem i hem fet una petita, però intensa, caminada fins a arribar a un mirador natural des d’on hem pogut contemplar el port nàutic i el mar de l’Estartit.

La sorpresa ha estat majúscula quan hem vist que aquell indret estava farcit d’espàrrecs que, evidentment, hem recollit i ens hem endut al restaurant on, amablement, ens han fet una bona truita per a tot@s. Boníssima!!!

Hem dinat la mar de bé, hem compartit una bona sobretaula i sant tornem-hi! Com veieu, res ens priva de compartir estones agradables!

(Si res ho impedeix, farem el 13è tram el dimarts 12 de març.)

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/Siok52G9aQ32pReb8