Una quarantena de persones hem pogut assistir aquest vespre a la xerrada “Esclerosi Múltiple: la malaltia de les 1000 cares” que ha anat a càrrec de Montse Prats, Responsable de Comunicació i Campanyes de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) de Girona.

Què és l’Esclerosi Múltiple? Què vol dir que és una malaltia autoimmune? Quins són els seus símptomes i què s’hi pot fer?

La Montse, amb la col·laboració de la Pilar Morera, Coordinadora del Voluntariat de la FEM a Santa Cristina d’Aro, i amb els dos
testimonis de l’Albert i la Bego, ens han explicat tot això amb una claredat, amb un entusiasme i amb una positivitat tan dignes d’admiració que han aconseguit l’empatia de tota la gent assistent a la xerrada.

La Bego ens ha explicat també com i per què va decidir adaptar una cançó de Lax’n’busto a la seva pròpia experiència i vivències arrel de conèixer que patia la malaltia. La cançó es titula LluitEM i és un cant a la vida. L’ha cantada al acabar la xerrada i, entre totes i tots, l’hem acompanyada com hem pogut i sabut: cantant, picant de mans, ballant, …

Ha estat una estona entranyable, malgrat el motiu de la trobada. Moltes gràcies Albert i Bego per compartir amb totes i tots nosaltres les vostres històries, la vostra manera d’enfrontar-vos a la malaltia i de “vèncer-la” amb el vostre positivisme i afany de superació. De ben segur que sou un gran referent per molta gent que, com vosaltres, també ha rebut la patacada de veure’s afectada per aquesta malaltia.

LluitEM entre totes i tots!

I ara que tothom s’apunti la nova cita: dissabte 25 de febrer a les 19:30h, concert benèfic de gospel amb la coral Gospel d’Aro a l’Església Parroquial de Santa Cristina d’Aro!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/5wpZcfGDrWZc29KT7