Aquest vespre, en una sala de luxe a la Casa Santa Elena de Solius, en Manel Edo, Enginyer Industrial especialitzat en fabricació de peces de plàstic des de motllos, principalment per la industria de l’automoció, ens ha obsequiat amb una exposició magistral sobre el món del plàstic, la seva constitució i les propietats dels plàstics més comuns a les llars, amb mostres dels mateixos. Ha parlat del seu ús a la societat actual, la problemàtica de la contaminació del medi ambient que produeixen i el seu reciclatge o eliminació controlada.

Aquesta xerrada s’ha emmarcat dins el nostre macro projecte mediambiental 3R i ens ha satisfet moltíssim la presència de les 24 persones assistents, en general, i la del Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, en particular, que, malgrat la climatologia adversa, no han fallat a la cita.

Tot i que l’exposició contenia parts molt tècniques, en Manel ho ha sabut explicar d’una forma molt planera i entenedora i ha sabut captar l’atenció de tothom. Tan és així que la durada de dues hores s’ha fet curta i ja s’ha parlat de fer una segona part.

Moltíssimes gràcies Manel!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/ULd7aEwHv7XcT84Q7