Aquesta tarda gairebé 30 persones han pogut assistir a la xerrada que ens ha ofert el nostre soci i amic, Manel Edo, sobre “el “El repte del reciclatge”.

En Manel ha parlat del reciclatge, el seu estat actual, el gran repte que representa per la societat, les tecnologies pel tractament de residus i la nostra responsabilitat com a ciutadans. Ha sigut una xerrada molt didàctica i amb força participació de les persones assistents i ens ha quedat molt clar que reciclar és molt important, però que s’ha de fer bé i actualment no es fa un bon tractament dels residus: hi ha abocadors il.legals, països i empreses que es beneficien dels residus, interessos polítics…

I davant d’aquesta problemàtica, quan es parla de projectes i accions mediambientals, del moviment 3R (reduir, reutilitzar i reciclar), el que resulta més efectiu és REDUIR perquè, generant menys residus, contribuïm segur a la millora del mediambient. Accions com ara comprar a granel, comprar productes de proximitat, evitant els envasos de plàstic i potenciant els envasos de vidre retornables, son accions quotidianes que podem fer sense massa esforç i que, mica en mica, de ben segur que ajudaran a aquesta millora tan necessària.

Gràcies Manel!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/tkcRFK8hQqX7kSNi9