Aquesta tarda amb una assistència de més de 30 persones hem tingut l’oportunitat de conèixer molt més sobre nutrició de la mà de l’Anna Bofill, infermera experta en al·lèrgies alimentàries amb postgraus en dietètica i nutrició i en Trastorns de Conducta Alimentària (TCA) per la Universitat Blanquerna.

La xerrada va començar força puntual, tot i que va haver-hi alguns petits entrebancs… fins i tot… va haver de venir la policia local a obrir la sala!

La xerrada va ésser molt concisa i es va focalitzar en les diferents proteïnes, animals i vegetals, fent èmfasi en els errors de determinades dietes que han esdevingut molt populars però que destaquen per la manca de proteïnes. L’Anna ens va explicar com incorporar-les a les nostres menges.

De l’anàlisi de les enquestes de satisfacció, podem concloure que la xerrada va agradar molt i diverses persones ens demanen fer-ne més sobre aquesta mateixa temàtica.

Una assistent va portar uns pastissos sense sucre i sense gluten que estaven molt i molt bons i que vàrem acompanyar amb un xarrup de vi dolç (i és que no ens estem de res!).

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/KPtQytdYNQ7uPxbS9