Aquest vespre més de 30 persones hem pogut gaudir de les reflexions que l’Àngels Ferrao ens ha fet en el decurs de la xerrada “Un per a què val més que mil perquès”. L’Àngels és infermera diplomada en Psicologia Clínica, amb una àmplia experiència de 25 anys com a facilitadora de grups de Creixement Personal i especialitzada en Ecologia Emocional.
Què és el que ens mou a la vida? Sabem per a què fem el que fem? Ens plantegem aquesta qüestió o vivim d’esma? L’Àngels ens ha proposat aquestes i moltes altres preguntes perquè hi pensem d’ara endavant.
La rutina és el que ens fa surar quan no busquem un “per a què” viure. Necessitem dotar de sentit als nostres actes, a la vegada que els actes que fem ens aportin sentit.
Ens ha parlat de les rutines, de l’auto motivació, d’on posem el nostre sentit i els preus que en paguem, de posar el focus, de trobar la part constructiva de cada cosa, de l’èxit de cada fracàs, de la qualitat del nostre temps, de les excuses que ens paralitzen i de la missió que tenim tots a la vida com a peça única del gran tot.