Durant l’estiu són moltes les activitats que fem a Ermessenda que fan vacances, però no ha estat el cas del servei de “Els Encants” que ha seguit funcionant tot l’estiu. Recordem que el servei treballa gairebé tots els dimecres i divendres al matí per tenir-ho tot a punt pel primer dissabte al matí de cada mes.

La darrera vegada que en vam parlar va ésser el dissabte 1 de juny, però també va obrir amb absoluta normalitat el dissabte 6 de juliol, el dissabte 3 d’agost. Pel que fa al mes de setembre, en comptes d’obrir el dissabte 7, es va va decidir, per raons de vacances de la majoria del equip de voluntariat, fer-ho avui, dissabte 14 de setembre.

Com cada dissabte, ha sigut un èxit d’afluència de públic: avui han passat per “Els Encants” 78 famílies i s’han entregat 352 objectes que han tingut la sort de gaudir d’una nova oportunitat de fer servei.

Propera apertura: dissabte 5 d’octubre.

Molt bona feina!!!

I tornem a recordar com podem contribuir al moviment mediambiental: hem de pensar en les 8R!!!

Repensar les compres / Rebutjar articles d’un sol ús / Reduir el consum / Reutilitzar tot el que es pugui / Restaurar coses velles / Reparar abans de substituir / Reinventar nous usos