Avui fa just una setmana que en el Pavelló Municipal d’Esports de Santa Cristina d’Aro vàrem celebrar una jornada solidària a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple de Girona (FEM) organitzada per les entitats cristinenques Club Tennis Taula de Santa Cristina d’Aro i Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro.

Va consistir en dos actes ben diferenciats; al matí, un torneig solidari de tennis taula, amb dues categories: la professional, amb 20 persones federades, i la social, amb 16 persones no federades. En aquesta segona categoria, molt més heterogènia, hi havia qui feia molts anys que no agafava una pala de tennis taula. Però tothom s’hi va posar amb la màxima “professionalitat” possible.

El torneig es va allargar fins ben passades les 14:00h en que es va fer l’entrega de premis a ambdues categories i uns breus parlaments d’agraïment per part d’en Kiko Torres, President del Club, d’en Josep Xifre, Alcalde del municipi, de M. Josep León, Presidenta d’Ermessenda, i de Montse Prats, Directora del Centre de Girona de la FEM.

Els agraïments es van fer extensius no només a l’equip organitzador de la jornada, a l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i a totes les persones participants, sinó també a tota la xarxa de comerços i entitats col·laboradores del poble i d’algun poble veí (veieu la llista de col·laboracions clicant aquí) que, amb les seves aportacions, van fer possible que la celebració de la jornada arribés al nivell més alt i que la recaptació final a favor de la FEM fos un import prou satisfactori.

Quan ja eren gairebé les 15:00h, va començar el segon acte: un dinar-botifarrada sota la pineda de darrera el pavelló, amb un sol de justícia. Malgrat l’exercit de mosques que van aparèixer amb l’exquisida olor de les botifarres i les broquetes de pollastre tan ben cuinades pels “graelleros voluntaris”, les 75 persones assistents vàrem poder gaudir d’un dinar complert, en un ambient molt familiar i agradable, amb la satisfacció d’haver assolit l’objectiu principal de la jornada: solidaritzar-nos amb la gent que pateix esclerosi múltiple i col·laborar una vegada més amb la FEM de Girona que tant i tant treballa per fer visible aquesta malaltia i aturar el seu impacte en les persones que la pateixen i en el seu entorn familiar.

I aquesta col·laboració s’ha materialitzat finalment en una aportació econòmica de 1.500€ que ja s’han ingressat al compte bancari de la FEM.

Moltes gràcies a tothom qui ho ha fet possible: entitats organitzadores i col·laboradores, persones participants en els dos actes i la pròpia FEM.

HEM ACONSEGUIT UNA APORTACIÓ DE 1.500€ PER LA FEM DE GIRONA !!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/k1N8m8EmL4WgJmtB9