Aquesta tarda sota un sol de justícia, després d’haver-ho d’ajornar per la pluja de fa quinze dies, per fi hem pogut inaugurar la primera edició del “Temps de Flors amb Ermessenda”! La inauguració estava convocada a les 18:00h, però a les 17:30h ja han començat a arribar al pati de la Biblioteca Baldiri Reixac les primeres persones encuriosides per veure el resultat d’aquesta agosarada iniciativa.

I fins a les 20:00h hem rebut una cinquantena de persones que, després de veure amb deteniment tots els detallets de l’exposició, han valorat molt positivament la creativitat, la feinada i la bona presentació de totes les composicions florals que, malgrat no omplen tot l’enorme pati, li donen un caire alegre i primaveral que convida a passar-hi una bona estona. I això és el que hem fet!

Després d’una breu presentació per part de la Junta Directiva d’Ermessenda, excusant l’absència de la nostra Presidenta i de la nostra companya Carme V. que, per raons familiars, no han pogut assistir-hi, amb un tall de coca i alçant les copes de cava, hem brindat per l’èxit de l’exposició i perquè tingui continuïtat amb futures edicions.

Hem destacat que aquesta iniciativa va néixer a “Els Encants de Santa Cristina d’Aro” que gestiona Ermessenda, sota la direcció de la Janette H. i de l’Àngels H. i amb la incansable col·laboració d’un molt bon equip de voluntàries i voluntaris que cada setmana dediquen un munt d’hores perquè l’espai de “Els Encants” llueixi de debò i perquè els usuaris que hi venen cada primer dissabte de mes hi trobin el que necessiten en les millors condicions possibles. Tot i això, és inevitable que s’hi acumulin alguns objectes quotidians que encara no han trobat un nou destí. I amb aquests objectes, en els darrers mesos, s’han fet diversos tallers de manualitats per reconvertir-los en gerros, testos, flors i composicions florals artificials, … I va ésser en aquests tallers on va sortir l’idea de fer-ne una exposició. I aquí la tenim!

Val a dir que, com que el pati de la biblioteca és tan gran, hem complementat l’exposició amb altres objectes aportats per tothom que ha participat en els preparatius i amb flors naturals que han afegit color i frescor a tot el conjunt.

L’exposició romandrà oberta demà diumenge (jornada electoral) de 10:00 a 13:00h i de 16:00 a 18:00h i fins el divendres 2 de juny al matí en l’horari de la biblioteca. Per tant, encara teniu temps per visitar-la.

Aprofitem per agrair de nou a tot l’equip de voluntàries i voluntaris la seva extraordinària dedicació a aquest i a altres projectes d’Ermessenda, perquè, sense aquest equip, els resultats de cada projecte no tindrien la repercussió que tenen. També agraïm a la Isabel i a la Sònia, responsables de la biblioteca, per deixar-nos el pati i facilitar-nos la logística en la preparació de l’exposició.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/T2J4PAYXCY4hkczR8