Dissabte vàrem fer la darrera sortida mensual del curs 2021/2022. Un grup de 23 persones, entre sòcies, socis i amistats d’Ermessenda vàrem anar en autocar fins el port de Llançà i, des d’allà, caminant pel camí de ronda fins la platja de Port de la Selva: poc més de 8 kms amb una intensa xafogor que no va poder evitar el nostre objectiu. Un cop arribats al primer destí, hi va haver qui es va banyar, qui va fer la cerveseta i qui va fer les dues coses.

Al migdia l’autocar ens va pujar fins el Monestir de Sant Pere de Rodes on, quan vàrem arribar, ja teníem gairebé la taula parada en el restaurant que hi ha en el mateix monestir. Vàrem menjar molt bé i amb un servei excel·lent.

Després de dinar, el nostre guia i amic, en Xavi, ens va oferir una visita guiada al monestir que va durar prop de dues hores i que ens va donar l’oportunitat de gaudir de molts dels racons d’aquesta imponent edificació i de moltes de les històries que si han desenvolupat en el llarg del temps. Val a dir que enguany es celebra el mil·lenari de la consagració de l’església del monestir.

Qui ja coneixia el monestir i, malgrat la calor i el cansament, encara tenia ganes de més (només cinc valent@s), va pujar fins el Castell de Sant Salvador de Verdera i ens van ensenyar als demés les fotos de les impressionants vistes des de dalt el castell, malgrat no va ésser un dia massa clar.

I res més! Ara a gaudir del estiu i a preparar-nos per la propera sortida mensual que tenim programada pel diumenge 9 d’octubre a la Maternitat d’Elna. Fins ben aviat!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/fbve98Eufnd5fNvL7