Aquest matí un grup de 10 persones hem anat en cotxes fins una mica més enllà de Mobles Mulà (entre Santa Cristina d’Aro i Llagostera) i des d’allà hem iniciat la ruta dels Molins del Ridaura.

Hem anat pel camí de pista fins al Molí de Baix o de Can Moner que avui no feia tan de goig com altres vegades perquè l’aigua de la bassa no estava en les seves millors condicions i el dia estava com emboirat. Hem seguit fins al Molí del Mig de Can Moner, al Molí de més Amunt de Can Moner i al Forn de Calç. Hem volgut arribar fins la Banyacroua, però hem pujat amunt i no ho hem vist prou clar. Tot reculant, hem perdut a l’Ana i a la Roser. Hem tardat una bona estona fins que no ens hem retrobat i endavant!

Hem volgut tornar per l’altra banda del Ridaura i ens hem confós de corriol. Per tant, nova reculada i cap al camí de pista per assegurar el tret! En total, hem caminat uns 14kms (l’Ana i la Roser, uns 15kms!).

Creiem que hem batut el rècord de temps en una sortida dels dimarts: ens hem trobat a les 9:30h al lloc de costum i hi hem tornat a les 15:15h. Sort que ningú tenia pressa, excepte la Marta que ha arribat just, però a temps, a la seva cita! I sort que la gent d’Ermessenda és tan bona gent que tot s’entoma tal com ve!!!

Malgrat tot, hi tornarem perquè encara ens queden alguns molins per visitar!!!

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/9cCATA6DcFDFcDRdA