Aquest matí hem sigut 7 persones les que ens hem trobat per dur a terme la tercera caminada – “plogging”. Hem decidit fer la mateixa ruta que vam fer divendres passat amb el grup de marxa nòrdica perquè vam veure que hi havia moltes deixalles. Hi havia la possibilitat de que ja s’haguessin retirat durant aquests quatre dies, però no! Al contrari, la darrera pluja encara ho ha empitjorat.

En un recorregut d’aproximadament 5/6kms que hem iniciat des del pàrquing del restaurant Can Xerta i que hem acabat vorejant l’autovia que va de Santa Cristina d’Aro a Sant Feliu de Guíxols, per un sender que acaba al Centre de Jardineria de Can Palahí, hem recollit uns 15kgs de materials de rebuig, uns 3kgs d’envasos i uns 2kgs de paper i cartró. Val a dir que hem considerat rebuig alguns papers i envasos que estaven molt i molt bruts. Ho hem dut tot a la Deixalleria Municipal de Santa Cristina d’Aro.

Hem vist claríssimament que una bona part del material recollit procedia del darrere d’una paret que dona al càmping Sant Josep i hem deduït que eren bosses d’escombraries que possiblement llençaven els mateixos campistes.

Més fotos >>> https://photos.app.goo.gl/xmYr1DvzkjPW9PhZ6